pondělí 16. dubna 2018

FOUR WAYS TO WEAR BIKER JACKET

Ahoj přeji příjemný den.
Konečně mám volno po velmi náročném pracovním víkendu a ono je zima a prší. Tak alespoň mám čas napsat článek a udělat nějaké domácí povinnosti co na mě čekají.

Dnes se zaměříme na základ šatníku a to křivák, nebo kožená bunda, biker jacket chcete-li.
Křivák by měl vlastnit ve svém šatníku každý. Vážně, věřte mi je to nesmrtelný kousek, který se nosí už spoooousty desítek let a nosit bude. Sama ještě nevlastní kožený, ale koženkový, ale chystám se ho pořídit. Pokud máme do něčeho investovat větší obnos peněz, tak jsou to právě tyhle nesmrtelné kousky. Černá je prostě klasika, která se hodí ke všemu. Máte různé střihy a je jen na vás, který vám sedne nejvíc. Dá se kombinovat do miliony outfitů a způsobů.
Já vás o tom přesvědčím v tomhle článku, kdy jsem křivák zkombinovala s různými styly.


Začneme úplnou klasikou. Někdo by mohl podotknout, že je to úplná nuda, ale opak je pravdou i v jednoduchosti je krása. Nazvala bych to casual look. Je to takový ten outfit super do města na nákupy, nebo procházky, ve kterém se cítíte pohodlně. Pruhované tričko je dalším základem šatníku, který nikdy nezklame a dodá špetku francouzského šmrnce. Do tohoto looku se nehodí nic jiného než pohodlné tenisky a já zvolila boyfriend džíny, které s oblibou nosím pro jejich pohodlnost.









BUNDA - PRIMARK
TRIČKO - PRIMARK
DŽÍNY - C&A
TENISKY - NEW YORK YANKEES



Další outfit je zase úplně z jiného soudku. Rebelský all black outfit. Moc ráda kombinuji délky a myslím, že vypadá super, když si pod krátkou bundu dáte delší svetr, nebo kardigan. Myslím, že trička s nápisy, nebo různými potisky jsou pořád trendy. Nemohla jsem rebelský look podtrhnout ničím jiným, než těmito milovanými botkami.









TRIČKO - SHE IN
KARDIGANG - ROMWE
KALHOTY - H&M
BOTY - STEVE MADEN



Teď si dáme něco romantičtějšího. Ano i s černým křivákem jde vypadat romanticky. Stačí k němu přidat jemné prvky. Nejlepší kombinací je plisovaná sukně a já použila maxi sukni, které mám moc ráda. Doladila jsem tom ve stejném tonu pruhované tričko a vzala si psaníčko. Šperky přidají taky na ženskosti, tak na ně nezapomeňte. 









TRIČKO - PRIMARK
SUKNĚ - H&M
ŠPERKY - C&A
KABELKA - CALVIN KLEIN



Ano i elegantně se můžete oháknout s křivákem. Důkazem je toho poslední outfit. Neříkám, že je to přímo outfit k soudu, ale klidně ho s klidem do kanceláře obléknout můžete. Šaty s košilí působí elegantně a mokasínky to jen podtrhly.









KOŠILE - TERRANOVA
ŠATY - F&F
BOTY - PRIMARK
KABELKA - ANNA KLEIN




Doufám, že jsem vás přesvědčila o nesmrtelnosti kožené bundy a o její milionových možností kombinací.

Který look je vám nejbližší ?

Nezapomeňte mě odebírat a sledovat i na instagramu.

Budu se těšit příště.


Mějte se krásně :). 

3 komentáře:

  1. Moc pěkný outfity. Nejvíce se mi líbí ten první a ty šaty. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ten stejný křivák z Primarku také :-D JInak taky ho kombinuje různě a ten první outfit podobný nosím občas také.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat