pondělí 2. července 2018

FROM OFFICCE TO THE PARTY

Ahoj přeji Vám příjemný, nedělní podvečer.

Doufám, že se máte krásně i přes ne úplně skvělé počasí. Občas mě přepadne touha žít někde v Californii, kde je pořád krásně, ale když se potom mořím ve vedrech týden, tak mě to trochu přejde. 
Dlouho jsem přemýšlela o čem napsat další článek, taky jsem neměla v poslední době vůbec čas něco psát.
Navíc mi už dost chybí psát o cestách a nových místech. To se naštěstí brzo změní ! O tom se ještě zmíním. Zatím máme ještě čas.

Tak mě napadlo, že bych vám mohla prozradit pár užitečných rad, které se budou hodit každé busy pracující ženě, která nemá ani čas se nachystat na párty a letí na ni hned z práce.

Divili by jste se s jakou rychlostí a pár změn uděláte z nudné ženy z office sexy, svůdnou dračici.


Pro začátek si ukážeme úplnou klasiku, když si člověk představí ženu v kanceláři, nebo právničku. Většinou je to bílá košile s černou, úzkou sukní a sáčkem.
Hodně žen těchto profesí se i tak oblékne, proto jsem právě i tento outfit nafotila.




Na první fotografii máme onen trochu nudný outfit do kanceláře, co s tím, aby jste mohli razit na párty rovnou z práce ? Pro hodně mužů je jen tahle představa ( právnický outfit dost sexy ), tak zde nebude tolik práce. Stačí si vzít do své velké kabelky, kde nosíte různé lejstra malé psaníčko. Kabelku necháte v práci i se sakem, protože by působilo dost formálně. Košili si ohrnete a konce zavážete na uzlík a hned je z vás dračice. Taky jsem přidala červenou rtěnku. Jen tahle malá změna udělá hodně. Taky si můžete dát vlasy do vysokého copu.









U tohohle outfitu jsem se pohrála trochu víc i jako do kanceláře, nebo kam chcete vy. O tom, že šedá s baby pink je nádherná kombinace snad už psát nemusím. Veškeré kouzlo pramení v tom, že si dáte sexy overal, který je na večer, jak stvořený a do práce ho zakryjete, blejzrem, který je skvělým kouskem i do práce. Opět si vezmete psaníčko do kabelky, kterou necháte v práci i s blejzrem. Vyměníte lodičky za vysoké sandály a máte vystaráno. Klidně můžete přidat i nějaký šperk. Pamatujte, že stačí klidně jen doplňky, k tomu, aby byl outfit úplně jiný a rozzářený.







Myslím, že s all black outfitem nikoho neurazíte a hodí se snad do každé práce. Aby nebyl tak nudný přidala jsem k tomu červenou rtěnku, kterou já miluju a khaki boty se zajímavým střihem. Samozřejmě velká kabelka pro všechny papíry a psaníčko na párty. Jediné, co stačí udělat, aby jste byly připravené na večerní párty je, že si vezmete pod formální košili například krajkový bralet. Košili si uvážete kolem pasu, což působí hravě a tradáááá můžete vyrazit do víru velkoměsta.



Doufám, že jsem pár ženám pomohla ulehčit dlouhé přemýšlení co na sebe, když nemáte čas se doma převléct. Nedejbože, že by jste k vůli práci zavrhli svůj osobní život.



Budu se těšit příště. Nezapomeň sledovat i na instagramu.


Mějte se krásně :).


6 komentářů:

  1. Mně se nejvíc líbí druhý outfit, ale to celkově. Ten overal je moc pěkný kousek. :) JInak chválím nápad na článek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit! Hlavně do té kanceláře. Taková inspirace se mi hodí. :-) Já mám tedy černou kabelku od Michaela Korse ale nemůžu si ji vynachválit! Hodí se snad ke všemu. :-)) Koupila jsem jí zde protože mají fajn ceny:https://www.brasty.cz/kabelky-michael-kors

    OdpovědětVymazat