neděle 18. února 2018

WINTER TRENDS

Ahoj, přeji příjemný den. Dlouho jsem nic nepublikovala, protože jsme se s přítelem stěhovali, zařizovali byt a tak dále. Stěhování je pěkná fuška a určitě nebude patřit mezi mé oblíbené činnosti. Jak říká moje mamka lepší je vyhořet, než se stěhovat. Nejvíc se těším, až bude byt hotový a pustím se do dekorací. Dekorování miluju.
To by jsme měli teď se vrhneme k dnešnímu tématu a to zimní trendy s outfity. Vím je únor a trochu pozdě řešit zimní trendy, ale dřív jsem to nějak nestihla. Ovšem nějakou dobu nás ještě zima potrápí a velkým plusem je, že můžete sehnat skvělé kousky za zlomové ceny.

Opět je toho spousty a každý si určitě vybere. Barvou zimi je červená. Určitě jste si všimli miliony červených péřovek to se dostáváme k dalšímu trendu a to péřovky. Dále to jsou pásky převázané přes kabáty, nebo maxi šály. Oblíbeným a nesmrtelným je camel coat ( nejlépe tak z vlny, nebo kašmíru, které krásně zahřejí ). Populární jsou i kostky, kárované kabáty, blejzry různých barev. Nejoblíbenějším však podle mého je šedý blejzr, kterému už jsem neodolala ani já a všude ho sháním. Neurazíte kožešinkou, péřím, kozačky nad kolena, boty s širokým podpatkem, ponožková, úzká obuv, nebo taky teploučká biker bunda.

Nafotila jsem pro vás pár outfitů pro inspiraci. Samozřejmě ne všech trendů to bych fotila celý den.



První outfit je v casual stylu. Obecně vám tento styl nabízí mnoho variací a hlavně velmi pohodlných a uvolněných. Není to nic přehnaně elegantního, ale ani domácího.
Zvolila jsem velmi oblíbený camel coat, který perfektně sedí s džínami v mém případě boyfriend a bílými teniskami. Nechybí ani trend kostky na šále a poslední dobou velmi oblíbenou oversize pruhovanou košilí.











KABÁT : NEW LOOK
KOŠILE : NEW YORKER
KALHOTY : C&A
TENISKY : ADIDAS SUPERSTAR
ŠÁLA : SKOTSKO ( DÁRKOVÝ OBCHOD )
KABELKA : VIETNAMCI


Další outfit je už elegantní a velmi ženský, což je asi můj nejoblíbenější styl a cítím se v něm nejlépe. Kabát s kožešinou vypadá honostně a podtrhla jsem to ještě elegantním kloboukem. Džíny jsou zdobeny perličkami, které jsou mimochodem taky tuhle zimu dost oblíbené. Můžete si je vyrobit podle mého návodu zde. Ano vím holé nohy s lodičkami nejsou úplně zimní záležitostí, ale když navštívíte takovou Anglii, New York, nebo jen profily známých blogerek, tak holé nohy uvidíte na každém rohu i v zimě. Sama tomu úplně neholduju, ale když nám teploměr ukáže pěkně nad nulou, tak se to dá.









KABÁT : MOHITO
KALHOTY : RIVER ISLAND ( HANDMADE )
LODIČKY : PRIMARK
KABELKA : MICHAEL KORS
RUKAVICE : H&M
KLOBOUK : ALIEXPRESS


U třetího outfitu se držím mého oblíbeného elegantního stylu. Leopardí vzor je nesmrtelný, jen ho musíte nosit s mírou, aby jste nepůsobili lacině. Leopardí kožich proslavila Kate Moss. K němu jsem doladila culottes s vysokým pasem. Když už jsme u nich tak mnohé z vás nepotěším, ale skinny džínům můžeme pomalu dát sbohem, protože je čím dál víc začínají střídat kalhotky se širokými nohavicemi, nebo zvony. Doplňky jsem sladila do černé a modré.








KOŽICH : NEW YORKER
ROLÁK : H&M
KALHOTY : PRIMARK
KOZAČKY : EGO SHOES
KABELKA : PRIMARK
RUKAVICE: ALIEXPRESS



Předposlední outfit mi připomíná 30. léta. Čelenku na tenhle způsob velmi ráda nosím. Plisovaná, metalická sukně je stále trendy kouskem. Biker bunda s kožešinkou na tenhle způsob je oblíbená další sezonu. Já ji ozvláštnila kožešinovou vestou.








BUNDA : GATE
VESTA : NEIMAN MARCUS
SUKNĚ : PRIMARK
BOTY : EGO SHOES
RUKAVICE : ALIEXPRESS
ČELENKA : NEW YORKER
KABELKA : ANNA KLEIN



Poslední outfit se už na mém blogu podobně objevil, ale chtěla jsem ho sem dát, aby jsme tu měli i něco sportovnějšího. Moc na sportovní styl nejsem. Občas si ho ráda dám, ale většinou si stejně přidám elegantnější, nebo kousky z jiného stylu. Červená péřovka je jasná volba tohoto roku a já už zbytek outfitu sladila do černých barev.











BUNDA : WALMART
MIKINA : TOMMY HILFIGER
LEGÍNY : WALMART
OBUV : STEVE MADEN
KABELKA : SKOTSKO SECONDHAND

To by bylo vše pro dnešek. Doufám, že jsem někoho inspirovala. Klidně mi můžete poslat váš oblíbený outfit.

Nezapomeňte odebírat můj kanál. 

Sledovat mě můžete i na instagramu.



Mějte se krásně :).

2 komentáře: