neděle 21. ledna 2018

PEARL, PEARL, PEARL





Ahoj, přeji Vám příjemný zimní večer. Poslední články byly informačně náročné, tak si dnes dáme něco jednoduššího. Dlouho tady nebyl žádný DIY ( ručně vyráběné věci ). Kdy je lepší doba si něco vyrobit, než právě teď v zimním období, kdy je lepší se radši zachumlat pod deku, zapálit si svíčku a relaxovat ( alespoň pro mě ano ). Mimo to lenošení, které taky není vůbec špatné si můžete i něco krásného vyrobit.

Myslím, že nikoho z vás neminul velký trend a to perly všude a na všem. S perlami se doslova roztrhl pytel. Můžete je vidět posázené na džínách, halenkách, svetrech, čepicích, botech a tak dále. 
Ani mě nenechal tenhle trend dlouho chladnou. Perly se krásně hodí do zimního období, kdy je vše zmrzlé, sněhové ( alespoň by mělo ) a oblečení s něma působí, jako v ledovém království.

Můžete si tyhle kousky koupit kdekoliv v obchodech, nebo na e-shopech.
My si je vyrobíme samy. Je to skvělý relax k televizi po večerech a ještě k tomu ušetříte.


Bude vám stačit : 

  • jakýkoliv kousek z vašeho šatníku, který vás už nebaví je nudný, nebo odívaný
  • niť, jehla, nůžky
  • perly
  • fix, tužku








Perly k našití ( knoflík ) koupíte v jakékoliv galanterii, nebo e-shopech. Mají různé velikosti. Vypadá to lépe, když střídáte velikosti perel. Není to žádná velká investice 50 ks stojí cca 100 kč. Mě stačilo na ozdobení svetru a džín 60 ks.



Postup práce : 

Naskládáme si na svetr, nebo cokoliv jiného perly, tak jak se nám to líbí a tužkou, nebo fixem si uděláme malé tečky místo perel, abychom věděli, kam perly našít.












Teď už jen všechny perly přišít a máme hotovo. Jednoduché, jako facka. Myslím, že to zvládne úplně každý. Nezapomeňte pořádně upevnit, aby se vám perly hned neutrhly. Jen časově je to trochu náročnější. Jeden kousek mi trval cca 2 hodiny. Při dlouhých večerech u televize to nemusí být špatná relaxace.





Myslím, že výsledek stojí za to a rozzářil všední, obyčejné kousky.

Doufám, že se vám taky povede si krásně vyzdobit nudné kousky a přeji trochu té trpělivosti.

Děkuji za shlédnutí a nezapomeňte odebírat.


Mějte se krásně :).




4 komentáře: