pondělí 11. června 2018

BE INVENTIVE




Ahoj, přeji krásný slunečný den.

Jako milovnice jara jsem trochu zklamaná, že jsem si ho vlastně ani neužila  už se div ne od dubna paříme ve vedrech.

Proti létu nenamítám nic. Taková modrá obloha, zpěv ptáčků, grilovačky po večerech mají něco do sebe. Pořád ho budu mít radši, než zimu, ale ty vedra a ten hnusný vzduch vážně nemusím. To byla taková malá vsuvka a teď se vrhneme zase k modě, co je mi nejbližší.

Slyšeli jste už určitě milionkrát od různých fashion blogerek a stylistek, že stačí pár základních kousků v šatníku, aby jste udělali parádu.

Není nic lepšího, než najít svůj osobitý styl a nepotřebovat každý hit, co zrovna vyjde do světa.
Sama se k tomu snažím pořád dopracovávat. Hlavně k známé větě : lepší je kvalita, než kvantita.

Tím se chci dopracovat k dnešnímu článku. Nafotila jsem pro vás důkaz, že stačí jeden malý kousek k tomu, aby oživil outfit a trochu ho pozměnil.

Vybrala jsem si k tomu hedvábný šátek, který mimo jiné je mým velmi oblíbeným kouskem a doplňkem. Zkombinovala jsem ho čtyřikrát jinak do stejného outfitu a přece jen vypadá výsledný outfit trochu jinak.

Je to skvělé třeba, když jste pracovně zatížení a nemáte čas vymýšlet každý den jiný outfit. Stačí jen něco málo pozměnit a hned vypadáte trochu jinak.





Do takového krásného počasí jsem zvolila romantický look v pastelových odstínech, což mám nejraději. Základ by jsme měli a nyní si pohrajeme s doplňkem v mém případě šátkem.
V prvním outfitu jsem použila šátek, jako ozdobu do vlasů a podle mě to vypadá skvěle. Jen tak stranou tím skvěle zničíte bad hair day, což když jste hodně busy se stává často.









V dalším outfitu jsem obvázala šátek kolem kabelky, což skvěle oživí kabelku a vypadá to hravě a moda přece má být hravá.
Taky vypadá skvěle, když si šátek obvážete kolem paže, nebo krku, což je asi první věc, co by každého napadlo.






Skvělým oživením celého outfitu je si převázat šátek, jako opasek. Vypadá to žensky a působíte na venek, že jste si se stylováním dnešního outfitu dali opravdu záležet. Přitom je to záležitost minutky. Stačí jen zapojit fantazii a v mode se fantazii meze nekladou, tak si hrejte a vymýšlejte. Je to přece radost.






Poslední využití je i praktické. Pokud bude chladněji, nebo se chystáte večer na večeři, tak se zahalte do hedvábného šátku. Dodá obyčejnému outfitu luxusnější nádech a rovnou vám nebude chladno.


To by bylo vše. Rozhodně je dalších milion využití je to jen o fantazii, jak už jsem psala a to platí i o různých jiných kouscích, které stačí jen trochu pozměnit. Stačí přidat zářivě žluté lodičky, nebo psaníčko a hned je ten všední nudný outfit zajímavější.

Tak s radostí do toho !

Přeji vám úspěšný týden.

mějte se krásně :)

Nezapomeňte odebírat a sledovat na instagramu.




2 komentáře:

  1. Tohle obdivuji, nedokáž vykouzli ze základních kousků něco nadčasového, co se hodí pořád a lze to jen lehkým poupravením změnit. :) Mimochodem sukně se mi hodně líbí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat