středa 23. srpna 2017

SUMMER TRENDS

Ahoj přeji krásný den, jak už jsem naznačovala v minulém článku dnes si probereme a shrneme trendy letošního léta. Říkám to vždy, trendy přichází a odchází a podle mého není potřeba do každého z nich investovat velké sumy. Měli by jste si uvědomit, že nemusíte mít úplně každý trend, co existuje, když se vám vlastně ani nelíbí a necítíte se v něm dobře, svá. Další věc, která je dobrá si uvědomit je, co vlastně vaší postavě sluší a nenosit to na silu i když to vlastně podporuje tu část nedostatku, kterou vlastně ukazovat světu ani nechcete. Pro začátek bych chtěla říct, že ani já milovnice fashion, nevlastním všechny trendy kousky, ale velkou část, jakožto shopaholik vlastním. Tak vám nafotím pro ukázku pár kousků a něco vám k nim napíšu. Píšu pár, aby jsme tady nebyli do rána :). Skvělou inspirací je i pinterest. Ještě troška teorie. Určitě víte, že barvou letošního celého roku je zelená, takže se zeleným kouskem tento rok nešlápnete nikdy vedle. Já zelenou v oblibě kromě khaki barvy zrovna nemám. Naštěstí mě léto zachránilo a barva letošního léta je žlutá, pak taky bílá a žhavou barvou je taky fuchsiová, což jsou nádherné, zářivé barvy, které rozzáří sluneční den ještě více. Nyní se pojďme podívat na konkretní kousky. Co určitě v létě nesmí chybět jsou high waisted šortky s kombinací s crop topem, který je taky pořád trendy je to vražedná kombinace. Musím říct, že tuto sezonu uděláte větší parádu místo crop topu s braletem a krajkovými podprsenkami, ale tohle už bude pro více odvážné. Pokud někde vidíte slečnu s krajkovým braletem, tak se vám můžu odpřísahnout, že to je v pořádku, fashion a ne vulgární a nevhodné. Ano v tuto dobu je fashion ukazovat podprsenky. Nemůžu opomenout výšivky, pro inspiraci kukněte na minulý článek a hlavně vzory, hravé, veselé nejlépe ananasů, plameňáků a neodmyslitelně patří ke každému létu květiny. Určitě jste si taky všimli, jak na oblečení, tak třeba i na nábytku a dekoracích , že se roztrhl pytel s potiskem listů, jakoby od palmy. Dále tady máme volánky, kde si je jen můžete představit. Podle Francouzek bílé letní šaty, slaměné espadrilky. Taky neuděláte chybu s proužky horizontálně, vertikálně, barevné, široké, úzké. Jen si dejte dobrý pozor jaké vybíráte podle vašich proporcích. A v neposlední řadě to je návrat do 90. let a asymetrie.

Off shoulder byl hlavně trendem minulého léta, ale pořád s ním nešlápnete vedle. Tuto sezonu se přesunul hlavně na plavky spolu s volánky. Tenhle typ topu já miluju a vlastním ji spousty. Myslím , že mé postavě lichotí. Právě do off shoulder by se neměla pouštět dívka s větším hrudníkem, se širokými rameny a typicky chlapeckou trojúhelníkovou postavou.





 



Off shoulder topu je mnoho typu. Typický s volánkem , co můžete vidět na ukázce, nebo se zvlášť přišitými rukávy.





Další je kousek, který bych doporučila, právě postavám, které si nemůžou dovolit více odhalená ramena, je to rafinované a neukazuje více , než by mělo. 





V poslední ukázce můžete vidět i trend asymetrie.









Ukázka, jak vás dokáže rozzářit zmiňovaná žlutá barvička. Druhá fotografie je půjčená z jiného článku a můžete vidět , jak se hravě kombinuje s jinými barvami.










Co se opět vrátilo na scénu je džínová sukně delší po kolena, často potrhaná. Obě jsem si vyrobila ze starých džín. Určitě se objeví někdy v handmade článku. Dá se sladit, jak do pohodlna, tak do sexy looku.









Asi mi nebudete věřit, ale ano plavky dostaly jiný rozměr a tento rok se nosí, jako součást outfitu do města a podobně, místo topu. Stačí jen rafinovaně zakombinovat do vašeho denního looku. Pár inspirací jsem pro vás taky nafotila. Tady musím napsat, že celkově dostaly plavky jiný říz. Jsou více fashion a co je tento rok hot jsou, jak by jste asi netipovaly jednodílné plavky, které jsou snad víc sexy než dvoudílné a dostaly jiný rozměr. Právě tento typ se skvěle kombinuje do outfitu.









Jak jsem psala, podle francouzek nesmí chybět bílé šaty. První krajkové jsem sladila s křivákovou koženkou, abych rozbila ten sladký, krajkový vzhled a kombinace něžného s drsným stylem je skvělá. Druhý outfit je fresh, mladistvý, pohodlný.











Ještě bych se chtěla trochu vyjádřit ke zmiňovaným crop topům a braletům na začátku. Crop top je klasika, jak už víme. Taky víme, že je normální nosit vyčuhující div ne jen krajkové podprsenky. Kdo se zajímá o modu, tak to musel zaregistrovat. Tady v ČR na to lidi nejsou, tak zvyklí, ale když se podíváte na americké blogerky, nebo třeba když jen navštívíte klub v Anglii, tak to bude mít na sobě každá druhá slečna. Rafinovaným kouskem je krajková podprsenka s páskami, nad prsami a kolem krku, které vyčuhují z topu. Pro méně odvážné je varianta dát si krajkový bralet na košili, nebo triko a hned je z vás super trendy holka. Ještě mi připomíná neopomenout trend průhledných věcí. Může to být triko a pod to právě něco krajkového, nebo klidně i sukně a pod tím kalhotkové kraťásky.





Ještě něco na ozdobu, co vypadá rozhodně krásně na opálené, bronzové pokožce je zlaté tetování. Koupíte ho za pár kaček na aliexpressu a myslím, že kdekoliv. Taky nesmí chybět aspoň jeden chocer.







Co se týče doplňků, jako kabelek, tak tam bych nekupovala každý trend, mnohem lepší je si koupit kvalitní basic kousky, které se budou hodit vždy. Pokud vám to nedá , jako mně, tak je super si koupit i pár barev na oživení nudného outfitu. Co se týče obuvi, tak pro mě platí to samé, ale určitě jsou trendy sandály na širokém, nižším podpatku.


Nakonec bych chtěla ještě napsat, že moda je hra, tak si hrajte, kombinujte nebojte se toho a rozhodně nehleďte na to, co by mi na to asi řekli ostatní. Myslete na sebe a co vám se líbí v čem se cítíte nejlíp na ostatní se vypr*něte :))).


Třeba jsem ještě někoho ke konci léta inspirovala a nějaký super kousek uloví v letních slevách a ještě s ním parádu nadělá. Tak pokud to někdo dočetl až do konce tak tleskám a to jsem zdaleka nenapsala vše co bych chtěla :D.





Mějte krásný den :).








0 komentářů:

Okomentovat