středa 30. srpna 2017

JUST BLACK TOP




Ahoj všichni :) po minulém dlouhém a plném vědomostí a teorie je tady zase něco pro kreativní milovnice. Máme tady další handmade samozřejmě opět jednoduchý, jako facka. Vyrobíme si tenhle trendy top, jak už víte z minulého článku. Myslím, že pořád není pozdě v něm ještě udělat parádu. Bude vám stačit pár minut, obyčejný top bez ramínek v jakékoliv barvě, dlouhý, úzký šátek opět v jakékoliv barvě, nebo materiálu kreativitě se meze nekladou.






Jak jsem psala nachystejte si top bez ramínek, myslím, že ten má ve skříni zahrabaný snad každá slečna. Nějaký šátek podotýkám úzký a dlouhý se taky najde.






První šátek rozpulte. Poté si obmotejte šátek kolem paže, aby vám byl po obvodu a nechejte si z každé strany ještě cca 20 cm dlouhé konce, abychom je pak mohli mít zavázané kolem paží, jako to můžete vidět na úvodní fotce.






Obě půlku zahněte, přichyťte nití a obšijte na šicím stroji, aby se nám kraje netřepily.






Konce jsem zahnula šikmo, pro zajímavější efekt a opět sešila.






Nyní už jen stačí si na postavě vyzkoušet, kam pásky přišít, aby jste se mohli dobře pohybovat a sedělo vám to na pažích a přichytíte pár stehy. Opravdu stačí jen dva, tři, aby jste mohli pohybovat rukama.







Takhle by to mělo poté vypadat, doporučuji přichytit na šicím stroji, aby byl spoj opravdu silný, přece jenom bude namáhán pohybem.















Ještě pár fotek hotového topu v outfitu. Outfit je laděn do zemitých, podzimních tonů se semišovou sukní, který je přímo žádán do podzimního outfitu. Bohužel čas nezastavíme a léto nám pomalu a jistě končí, ale naštěstí máme v září pořád ještě přijatelně teplo na poslední vyletněné outfity. Celé jsem to ladila do hippie nádechu.

Doufám, že mé instrukce byly srozumitelné a pokud by byl problém, tak se obraťte na mě a já vám ráda poradím. Nebojte se i barev, barevných šátků, různé materiály, vzory. Budu ráda když mi pošlete foto vašeho topu, když se rozhodnete si ho taky vyrobit. Pro mě to má vždycky větší cenu, než si to koupit v řetězcích. Máte z toho hned větší radost tak to vyzkoušejte :).





Mějte se krásně :).

2 komentáře: